Hva gjør Michael & Bubbles på Tjuvholmen?

Jeg gikk meg en liten tur ned til Aker Brygge i dag. Det er artig å følge med på utbyggingen av Tjuvholmen og andre steder, og se hvordan byen vår konstant endres. Jeg har blant annet en ”ting” for den store hvite broa som går fra Grønland / Sentrum over mot Middelalderparken. Jeg synes rett og slett den er fin!

I dag kom jeg over noe litt rart som jeg ikke har lagt merke til før. Mens jeg går på Aker Brygge og videre mot Tjuvholmen, får jeg øye på et gigantisk bilde av Michael Jackson og apen Bubbles! Det tok meg et par øyeblikk å kjenne dem igjen, rett og slett fordi Michael hadde så vakkert, finkjemmet og krøllete hår at han så ut som en husmor fra 50-tallet. Litt vel femi i akkurat dette bildet (unnskyld alle Michael-fans), men med apen og gulldressen forsto jeg at det måtte være et portrett av The King of Pop himself med sin kjæledegge. Og koselig er jo det. Men hva gjør de ute på Tjuvholmen?

Jeg har laget noen egne teorier på hvorfor det henger et enormt portrett (på en svær seilduk-lignende sak) av Michael og Bubbles på Tjuvholmen.

Ett av svarene må da være rett!!

Jeg vet at jeg ikke trenger å spørre og grave ut av dette, men jeg spør for moro skyld. Vet godt at jeg ikke trenger å gå noe som helst sted for å finne svar; I’ve got Google Magic, my friends.

Etter litt googling og en krangel med et par uvillige nettsider, finner jeg ut at sannheten er nærmest svar nummer 2! Aftenposten har en artikkel som kan fortelle at i september neste år ”åpner det nye Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen, med Jeff Koons statue av Michael Jackson og Bubbles som hovedverk”.

Da vet jeg det! Hva synes dere om statuen som skal pryde byen vår?

Nora

2 kommentarer om “Hva gjør Michael & Bubbles på Tjuvholmen?

  1. Hmm, er ikke statuen bare en liten sak som skal være inne på museet da? Skal vel ikke «pryde byen vår» mer enn noen av de titusener andre objekter på de tallrike museene i byen?

    Liker

  2. Tja, den er ikke en SÅ liten sak – den er større enn et vanlig menneske ihvertfall! Og den skal jo være med og pryde byen selv om den bare pryder på ett enkelt sted. Jeg vil si at den er «medpryd», sammen med alle de andre prydobjektene i Oslo 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s